Dag van de Zorg

Er was veel georganiseerd voor de Dag van de Zorg. En zoals dat hoort op ‘een dag van’, is er ook echt geprobeerd het werk in de zorg wat minder zwaar te maken. Medewerkers die niet dagelijks in de zorg werken, hielpen mee in de wijk en ‘aan het bed’. Een greep uit de foto’s en de reacties.

Waardering, dat werd heel vaak gehoord. Dat jouw werk nu ook echt gezien wordt. Het is bij iedereen zo goed bevallen, dat het nu ook andersom georganiseerd gaat worden. Wil jij een keer meelopen met iemand die niet ‘met de handen aan het bed’ staat? Stuur dan een mailtje aan Utrechtstad@careyn.nl

Susan: “Ik heb geholpen bij Hakima in de linnenkamer. Onder andere met labelen. Het was erg leuk, vooral omdat ze anders toevallig helemaal alleen had gezeten.”
Sultan: “Ik krijg een gelukkig gevoel als de afdeling weer schoon is. Wat fijn dat er iemand een keer mee komt lopen. Dan kan ik het laten zien.”

Esther: “Zo leuk om met verpleegkundige Adwin de wijk in te gaan. Mevrouw wilde dolgraag met ‘m op de foto. Dat zegt genoeg denk ik.”
Boris: “Het geeft je een gevoel van waardering en dat is fijn.” 
Wilmie: "Sigourney is nu manager zorg van Nieuw Tamarinde en Warande. Ooit, toen ze bij Careyn kwam werken, was ik de eerste bewoner die ze mocht verzorgen. En nu op de Dag van de Zorg, kwam ze weer binnen. Lekker bijtijds om 07.30 uur. Ze zei: "Ik kom je helpen."Het was meteen weer heel vertrouwd. En echt een leuke verrassing.”