Hoe krijg je nog meer werkplezier?

We willen graag iedereen leren kennen. Daarom vind je hier regelmatig een nieuwe bijdrage aan ’t Stokje. Dit keer Najima, planningsconsulent KSW.

Wat is je meest gedenkwaardige moment bij Careyn?

“Ik heb veel gedenkwaardige momenten bij Careyn gekend. Maar ik vind de koers die Careyn nu heeft naar alle medewerkers wel gedenkwaardig. We zijn er nog niet, maar dit is wel een grote stap. Ik ben blij dat ik dit al mee mocht maken en hoop nog wel een paar stappen te mogen meemaken.”

Wat weet nog niemand van je?

“Oh genoeg… Bijvoorbeeld dat ik erg milieubewust ben. Ik ben tegen verspilling en ruim vaak dingen van de straat op. Vooral plastic flessen en blikjes.”

Waar droomde je als klein kind van?

“Om de premier van Nederland te worden haha. Ik dacht ik ga ze in het Binnenhof eens even vertellen hoe het echt moet haha.”

Hoe ga je om met tegenslag?

“Ik ben gelovig en geloof dat God mij bij elke tegenslag helpt en mij iets leert. God heeft in de Koran gezegd ‘na moeilijke tijden komen gemakkelijke tijden’. Daar vertrouw ik 100% op.”

Wat is de belangrijkste les die je ooit geleerd hebt? En van wie heb je die les geleerd?

“Niet alle mensen zijn hetzelfde en achter elk mens zit een verhaal. Wees dus geduldig met alle mensen. Die les heb ik van mijn lieve moeder. Is niet altijd makkelijk hoor.”

Waar kan ik jou voor wakker maken?

“Voor gezelligheid!”

Waar word je blij van?

“Van alles om mij heen en dat ik elke dag nog van de wereld mag genieten.”

Welke vraag zou je nog willen stellen aan een collega?

“Wat heb jij nodig om nog meer werkplezier in je werk te hebben?”