Ik ben heel flexibel

Sinds oktober hebben we de flexpool. En kun je werken wanneer jij dat wilt. En, heel handig, je kunt het ook helemaal zelf regelen. Louisa, vierdejaars student verpleegkunde, maakt hier veel gebruikt van.

Jij bent blij met de flexpool zei je?

“Ja echt! Het is superideaal in combinatie met mijn studie. Ik kan zelf plannen en werken wanneer het mij uitkomt.”

Kon dat eerder niet dan?

“Dat wel, maar je moest de openstaande diensten samen invullen met de planner. Daar hoorde je welke diensten er open stonden. Het voordeel nu is dat je het zelf kunt doen. De planner ziet het ook meteen dat de dienst is ingevuld. Zij bevestigen het en ik krijg een mail dat ik die dienst heb.”

Hoe ben je, naast je stage, zo bij de extra diensten terecht gekomen?

“Dat is wel grappig, ik ben eigenlijk hier blijven hangen. In mijn derde jaar liep ik stage bij wijkteam Vleuten Noord. En dat vond ik zo leuk, dat ik ben gebleven.”

Wat was er zo leuk aan het werken in de wijk?

“Je gaat wel zelfstandig naar cliënten, maar er staat toch een heel team achter je. Maar het werken op een locatie, waar ik nu stageloop, is ook heel leuk. Ik kan niet kiezen haha. Daarom heb ik nu al veel openstaande diensten geboekt tot en met december.”

Alleen maar in de wijk?

Nee, op veel van onze locaties, maar ook in allerlei wijkteams.”

Je bent wel heel druk zo naast je studie?!

“Ja dat klopt. Maar ik heb samen met mijn vriend een appartement gekocht. En om als student dat een beetje te kunnen betalen, ben ik erbij gaan werken.”

De flexpool is voor haar perfect, Louisa is net een vliegende keep!