FUNDAMENT

Vanuit een stevige basis

We willen graag van Careyn Utrecht Stad een duurzame organisatie maken. En dan moet de basis op orde zijn. En een stevig fundament hebben. Alles wat onze organisatie doet, komt hier uiteindelijk samen. Maar het moet ook duurzaam. Willen we klaar zijn voor de toekomst, dan is de aandacht voor duurzaamheid van onze spullen en voeding erg belangrijk.

De maatschappij verandert en binnen een paar jaar zijn er veel meer mensen van 65 jaar en ouder. En het tekort aan medewerkers in de zorg wordt alleen maar groter. Daarom moeten we echt goed gaan kijken naar al onze functies. We denken dat als we het anders gaan organiseren, we de veranderingen in zorg en welzijn in de maatschappij, beter aankunnen.

Ook gaan we onze communicatie in ons district Utrecht Stad verbeteren.

Wat doen we al?

We gaan gezonder plannen en roosteren. Er komt voor heel Careyn één systeem, dus dat wordt veel fijner werken.  

We gaan binnen heel Careyn onze digitalisering verbeteren. We moeten klaar zijn voor de toekomst. Bijna alles wat we nu gebruiken voor onze bewoners en cliënten gaat via de tablet of computer. En dat moet goed kunnen blijven werken.

Het voorraadbeheer is veranderd. De sloten werken niet meer met sleutels, maar met tags. Dat is een soort kleine chip, waardoor hij altijd te vinden is. En niet kwijt kan raken.

De zorgbemiddeling van Careyn heeft een nieuw systeem. We zien nu makkelijker waar er wachtlijsten zijn, waar er bedden over zijn, etc. We kunnen nu veel betere service bieden aan mensen die onze zorg nodig hebben

Altijd kritisch blijven kijken naar ons werkproces. Kan het beter of simpeler?