Je hoort hier thuis en wilt hier blijven leren

Jij op 1

Jij op 1 gaat over jou als collega. Careyn Utrecht Stad wil de leukste werkgever zijn van Utrecht. En daar hebben we jou voor nodig! Want wie de beste en meest gemotiveerde medewerkers heeft, heeft de toekomst. We willen er voor zorgen dat jij je thuis voelt bij ons. Zodat je wilt blijven en jezelf blijft ontwikkelen. Daar gaat het om. We weten dat jouw team heel belangrijk is. Daarom gaan we de komende tijd veel aandacht geven aan teamontwikkeling en plezier!

Wat doen we al?

De Flexpool is gestart! Je kunt bij ons werken wanneer jij dat wilt. En dus je eigen werkrooster bepalen. Superhandig, want zo kies jij de werkdagen en tijden die jou uitkomen. Je kunt binnen Utrecht Stad bij verschillende locaties en teams werken. Jij mag het zeggen als VIG’er of verpleegkundige.

De Careyn Academie is uitgebreid. Je kunt altijd blijven doorleren. Voor je vak of je eigen ontwikkeling.

Gezonder roosteren. Het vak van planner binnen Careyn wordt nog professioneler, er komt een roosterhandboek & roostersoftware en alle collega’s in de teams kunnen nog meer samenwerken.

Méér plezier! We gaan meer teamuitjes organiseren. Met elkaar en voor elkaar. Samen naar de film The Father was een prachtige start.

We organiseren allerlei activiteiten om jou ook samen met je collega’s ontspanning te bieden. Je kunt naar yoga, of op Aikido. Gratis sportlessen in de stad. Lezingen over de overgang. Dat laatste is geen ontspanning, maar er meer van weten is voor veel collega’s echt heel fijn.

“Mijn team maakt mijn werk leuk. 
Ik voel me thuis.”