Uit je hoofd en in je lijf!

Kom jij ook naar yoga?

Iedere maandag op Rosendael om 15.30 uur

Iedere donderdag op Nieuw Tamarinde om 15.30 uur

Aanmelden kan via: elsa.reloveution@gmail.com

Werken in de zorg kost veel energie. En Careyn wil de beste werkgever van Utrecht zijn. Dus daarom organiseren we voor jou ook dingen om te ontspannen. Zo kun je bijvoorbeeld, sinds een paar maanden, yogalessen volgen, alleen of met je teamgenoten. Ergocoach Irene volgt regelmatig een lesje.

Waarom doe je mee met de yoga?

“Nou, ik ben natuurlijk ergocoach, dus ik weet hoe belangrijk het is om goed met je lichaam om te gaan. En ik vind het leuk om tijdens de les weer andere collega’s te zien.”

Is yoga niet zweverig?

“Haha, nee dat vind ik niet. Je gaat door yoga bewuster om met je lichaam. Je doet veel oefeningen.” Irene begint te lachen. “Maar soms zijn de namen van de oefeningen wel bijzonder. Je hebt bijvoorbeeld een oefening die heet ‘Downward Facing Dog’. In het Nederlands is dat ‘hond die naar beneden kijkt’. Nou, dat is best een vreemde naam voor een oefening toch? Maar het is wel goede oefening om te doen!”

Wat vind je het voordeel van yoga?

“Ik vind het sowieso heel fijn dat je het krijgt van Careyn. Het is echt gratis! Maar het is ook heel ontspannend. Je hebt even aandacht voor je ademhaling en je lichaam. Je bent even uit je hoofd zeg maar.”